Scurt istoric

ORBITAL THERMO DISTRIBUTION este o companie tanara, fiind infiintata in anul 2014, bazandu-se pe experienta unei echipe de antreprenori romani cu peste 10 ani de experienta in industrie. In numai un an de la infiintare, Orbital devine distribuitor exclusiv al produselor Pegler Yorkshire pentru Romania si Moldova iar incepand cu aprilie 2016, Orbital primeste dreptul de a distribui produsele Pegler Yorkshire si pe pietele din Croatia, Slovenia, Montenegru, Bosnia si Herzegovina, Serbia, Kosovo, Albania, Grecia, Macedonia si Bulgaria.
Incepand cu ianuarie 2017, Orbital a adaugat un nou brand de succes in portofoliul sau prin deschiderea colaborarii cu Georg Fischer (Elvetia). Orbital a fost desemnat sa dezvolte divizia de incalzire in pardoseala pentru produsul KLIMAPEX-A in Romania si Moldova.
In prezent, Orbital detine o retea de peste 200 de distribuitori.

Viziune

Orbital se bazeaza pe atragerea in portofoliu a unor marci consacrate, produse inovative si de calitate si o relatie transparenta cu partenerii sai. Abordarea antreprenoriala si pasiunea pentru industria de instalatii fac din Orbital o companie in continua miscare.

Logistica

Orbital Thermo Distribution dispune de un depozit in Bucuresti si un stoc propriu de unde distribuie mai departe la nivel national si regional in sud-estul Europei.