Esti instalator? Iata cateva instructiuni si resurse utile de care sa tii cont atunci cand proiectezi un sistem de cupru cu fitingurile Pegler Yorkshire.

Am organizat aceasta sectiune  – resurse utile pentru instalatori – astfel incat sa accesati resursele de care aveti nevoie atunci cand proiectati si instalati un sistem compus din fitingurile de cupru de la Pegler Yorkshire si nu doar atat.
Multe dintre instructiunile prezentate au aplicabilitate universala, atata timp cat produsele folosite sunt din cea mai buna calitate.
Un sistem ce contine fitinguri de calitatea Pegler Yorkshire inseamna mai multa siguranta pentru client si o buna reputatie pentru instalator.
Fitingurile din cupru Pegler Yorkshire au 25 de ani garantie – un motiv in plus sa nu faceti compromisuri de la calitate.

Instalarea fitingurilor din cupru

Urmatoarele instructiuni ilustreaza cat de usor poti lucra cu Endex. Fitingurile folosesc principiul capilaritatii – adica de absorbtie a lichidelor in spatii mici – permitand fludorului topit sa umple perfect spatial dintre fiting si teava pentru a forma o legatura cat mai etansa. CONSIDERATII PRELIMINARE Faceti un necesar al fitingurilor si dimensiunii tevilor de cupru si […]

Dilatarea termica a sistemului din cupru

Iata cateva detalii importante pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand proiectati si instalati un sistem din cupru cu produsele din gama Endex. Dilatarea termica a sistemului din cupru este un factor important ce trebuie luat in considerare atunci cand proiectati un sistem de tevi de alimentare cu apa si incalzire. Sistemele […]